Bloemenkader aan de kerk Stokrooie

Op initiatief van Geert Van de Kerkhof, diensthoofd Groendienst stad Hasselt, werd dit uniek onderwerp ontworpen. Kaders van 1m op 1,20m met een hoge rand en met een laag steenwol en gevuld met ongeveer 140 vetplantjes. Als ze goed ingeworteld zijn in de bodem kunnen de kaders zowel horizontaal  als vertikaal geplaatst worden.
In totaal werden er een tachtigtal kaders gemaakt. Ter gelegenheid van de zevenjarige Virga-Jessefeesten werden ze geplaatst in de deelgemeenten, aan de invalwegen en in de binnenstad van Hasselt.

Tekst en foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Antwerpse politie vindt geen bedreigingen tegen geschrapte Iftar voor holebi's, burgemeester De Wever haalt uit naar De Roma
De Antwerpse politie heeft geen concrete aanwijzigingen gevonden voor bedreigingen tegen de "Queer Iftar" in de Roma. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) gezegd op de Antwerpse gemeenteraad. De Wever haalde ook uit naar organisatoren De Roma en Merhaba vzw die volgens hem niet meewerken met het onderzoek van de politie.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter