Bloemenkader aan de kerk Stokrooie

Op initiatief van Geert Van de Kerkhof, diensthoofd Groendienst stad Hasselt, werd dit uniek onderwerp ontworpen. Kaders van 1m op 1,20m met een hoge rand en met een laag steenwol en gevuld met ongeveer 140 vetplantjes. Als ze goed ingeworteld zijn in de bodem kunnen de kaders zowel horizontaal  als vertikaal geplaatst worden.
In totaal werden er een tachtigtal kaders gemaakt. Ter gelegenheid van de zevenjarige Virga-Jessefeesten werden ze geplaatst in de deelgemeenten, aan de invalwegen en in de binnenstad van Hasselt.

Tekst en foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter