Bezettingskalender Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum probeert de bezettingskalender wekelijks aan te passen. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de zaal en/of het cafetaria op een bepaalde datum, dient u met ons secretariaat contact op te nemen op het nummer 011/ 25 41 15.
Of stuur een mail naar stokrodevzw@yahoo.com


 

Het Ontmoetingscentrum is nog gesloten tot 1 juli 2020. 
Voor alle vragen kan je voorlopig enkel terecht via email: stokrodevzw@yahoo.com
Bedankt voor je begrip. 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

200.000 inwoners Catalonië weer in lockdown, Van Ranst: "Belgen die er recent waren, gaan best in quarantaine" 
In Catalonië moeten 200.000 inwoners opnieuw in lockdown, omdat het aantal besmettingen in en rond Lerida plots stegen. Viroloog Marc Van Ranst heeft daarop op Twitter geschreven: "Belgen die er recent waren, gaan best in quarantaine, niet?" Intussen blijven de coronacijfers dalen. En dansen op trouwfeesten mag weer, al moet dat op veilige afstand of met mensen uit de eigen bubbel. Iets waar de huwelijkssector blij mee is, de expertengroep iets minder. Volg alles in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter