Special Olympics 2011

Sinds enkele weken wapperen er nieuwe kleurrijke vlaggen op de rotonde in Stokrooie. Ook op de Kolonel Dusartplein in Hasselt kun je er niet naast kijken. Alles in het teken van de Special Olympics 2011 die voor de 30e keer worden georganiseerd van 1 tot 4 juni.

De twee steden Hasselt en Genk zijn bereid om de nationale competitie te laten door gaan in hun stad. Meer dan 3200 atleten en begeleiders doen mee om te strijden voor de gouden plak. De openingsceremonie wordt op de Kolonel Dusartplein gehouden op 1 juni om 20u. En er is gratis toegang tot de ceremoniën en alle activiteiten.

Meer informatie op www.specialolympics.be

(Wil je mee helpen klik in de site van specialolympics op vrijwilligers)

Tekst en foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Europese top eindigt zonder akkoord over meerjarenbegroting, compromis van Europees president Michel niet goedgekeurd
De Europese leiders hebben geen akkoord bereikt over de meerjarenbegroting van de Europese Unie. Sinds gisterenmiddag zaten de Europese staatshoofden en regeringsleiders samen in Brussel. Ze onderhandelden er over de "Europese meerjarenbegroting", dat is het budget dat de Europese Unie ter beschikking heeft voor de komende zeven jaar. De Europese begroting moet door de 27 lidstaten unaniem worden goedgekeurd. Er zal een van de komende weken een nieuwe top worden georganiseerd. "Maar we moeten slagen en we moeten doorgaan", reageerde Europees president Charles Michel na afloop.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter