Special Olympics 2011

Sinds enkele weken wapperen er nieuwe kleurrijke vlaggen op de rotonde in Stokrooie. Ook op de Kolonel Dusartplein in Hasselt kun je er niet naast kijken. Alles in het teken van de Special Olympics 2011 die voor de 30e keer worden georganiseerd van 1 tot 4 juni.

De twee steden Hasselt en Genk zijn bereid om de nationale competitie te laten door gaan in hun stad. Meer dan 3200 atleten en begeleiders doen mee om te strijden voor de gouden plak. De openingsceremonie wordt op de Kolonel Dusartplein gehouden op 1 juni om 20u. En er is gratis toegang tot de ceremoniën en alle activiteiten.

Meer informatie op www.specialolympics.be

(Wil je mee helpen klik in de site van specialolympics op vrijwilligers)

Tekst en foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Testcapaciteit voor corona stijgt tot ruim 10.000 per dag, regering voorziet ook 20.000 testen voor woonzorgcentra
De testcapaciteit in ons land is gestegen tot meer dan 10.000 per dag. Dat meldt bevoegd minister Philippe De Backer (Open VLD) in een persbericht. Specifiek 20.000 testen worden voorzien voor de woonzorgcentra. Verder zijn er vandaag opnieuw 503 nieuwe patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat aantal stabiliseert al een aantal dagen. "Goed nieuws", zegt viroloog Steven Van Gucht. "Maar we moeten volhouden. Geniet dus van het mooie weer, maar nodig geen mensen uit."
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter