Special Olympics 2011

Sinds enkele weken wapperen er nieuwe kleurrijke vlaggen op de rotonde in Stokrooie. Ook op de Kolonel Dusartplein in Hasselt kun je er niet naast kijken. Alles in het teken van de Special Olympics 2011 die voor de 30e keer worden georganiseerd van 1 tot 4 juni.

De twee steden Hasselt en Genk zijn bereid om de nationale competitie te laten door gaan in hun stad. Meer dan 3200 atleten en begeleiders doen mee om te strijden voor de gouden plak. De openingsceremonie wordt op de Kolonel Dusartplein gehouden op 1 juni om 20u. En er is gratis toegang tot de ceremoniën en alle activiteiten.

Meer informatie op www.specialolympics.be

(Wil je mee helpen klik in de site van specialolympics op vrijwilligers)

Tekst en foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie