Strook dennen gerooid in Goorstraat

November 2011
Aan de Goorstraat in Stokrooie is een strook dennen gerooid door een houtexploitant om sanitaire redenen. Die zone wordt volgend plantseizoen beplant met een mengeling van inheemse loofbomen en –struiken. Het bestaande begrazingsraster was aan vervanging toe en wordt eerstdaags door een aannemer vernieuwd (zie infobord ter plaatse).

Info: Tom Hoebrechts  - Beheerder regio West-Limburg
Agentschap voor Natuur en Bos Limburg
Foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - 183 nieuwe overlijdens in ons land, voetbalcompetitie wellicht stopgezet, kijk nu naar "Het Journaal"
Het coronavirus heeft in België al meer dan 1.000 slachtoffers gemaakt. De voorbije 24 uur zijn er 183 nieuwe overlijdens gemeld in ons land. De Wereldgezondheidsorganisatie gaat ervan uit dat wereldwijd de kaap van 1 miljoen besmettingen de komende dagen overschreden zal worden. In de sportwereld wordt een virtuele Ronde van Vlaanderen georganiseerd en dreigt de voetbalcompetitie te worden stopgezet. Volg hier al het coronanieuws van vandaag.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter