Strook dennen gerooid in Goorstraat

November 2011
Aan de Goorstraat in Stokrooie is een strook dennen gerooid door een houtexploitant om sanitaire redenen. Die zone wordt volgend plantseizoen beplant met een mengeling van inheemse loofbomen en –struiken. Het bestaande begrazingsraster was aan vervanging toe en wordt eerstdaags door een aannemer vernieuwd (zie infobord ter plaatse).

Info: Tom Hoebrechts  - Beheerder regio West-Limburg
Agentschap voor Natuur en Bos Limburg
Foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Dansen op (trouw)feesten mag weer, Erika Vlieghe: "Dit vooral doen als je epidemie weer snel op gang wil trekken"
Dansen op een (trouw)feest mag weer onder bepaalde voorwaarden. Zo moet de afstand van 1,5 meter worden bewaard, tenzij je kan dansen in je "sociale bubbel" van 15 personen, zo meldt het Crisiscentrum. De huwelijkssector is tevreden, exitgroep GEES is dat allesbehalve. "Als maatschappij zijn we hier niet klaar voor. Dit snap ik echt niet", zegt voorzitter Erika Vlieghe.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter