Lekenshof definitief gesloten

Door het overlijden van eigenaar Georges Lodewijckx in mei 2014 is het Lekenshof gesloten en wordt de zaak niet verder gezet. 

Opening Tuinterras LekensHof in Stokrooie

Op 10 juli 2011 opende Denise Leenaers en Georges Lodewijckx het LekensHof aan de Waterlozestraat 121 te Stokrooie (de weg naar Lummen.)

Een mooi en verzorgd tuinterras waar Denise en Georges de fietsers en wandelaars graag willen ontvangen. Het is een rustgevend tuinterras waar men kan genieten van allerlei frisdranken, verse koffie en lekker ijs. Het Lekenshof is goed gelegen aan het fietsnetwerk.

Het LekensHof dankt zijn naam uit de periode toen de Kuringen en Stokrooie nog uitsluitende landbouwgebieden waren. Het LekensHof was ook toen gelegen langs de Waterlozestraat in Stokrooie maar verdween voor 1840. Nu nog zijn er sporen terug te vinden uit die periode.

Het LekensHof is geopend iedere dag van 10u30 tot 22u00 (ook zon- en feestdagen).

We wensen Denise en Georges veel succes, de nabije geburen mochten genieten van een openingsreceptie op 9 juli.

Tekst en foto's: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - 183 nieuwe overlijdens in ons land, voetbalcompetitie wellicht stopgezet
Het coronavirus heeft in België al meer dan 1.000 dodelijke slachtoffers gemaakt. De voorbije 24 uur zijn er 183 nieuwe overlijdens gemeld in ons land. De Wereldgezondheidsorganisatie gaat ervan uit dat wereldwijd de kaap van 1 miljoen besmettingen de komende dagen overschreden zal worden. In de sportwereld wordt een virtuele Ronde van Vlaanderen georganiseerd en dreigt de voetbalcompetitie te worden stopgezet. Volg hier al het coronanieuws van vandaag.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter