Kinderen uit Stokrooie helpen 'Music for Life'

De kinderen van de basisschool De Startlijn in Stokrooie hebben een kleine 2.000 euro bijeengebracht voor de actie "We do give a shit" van Music for Life van Studio Brussel. Ze deden dat door huis aan huis WC-papier te gaan verkopen. "We zijn een klein schooltje, maar het enthouisasme van de kinderen was omgekeerd evenredig met de grootte van de school", lacht Caroline Fonteyn van de oudervereniging. "De kinderen hebben 500 rollen WC-papier verkocht, en een paar bedrijven uit de wijk hebben ook een mooie bijdrage geleverd. Het ingezamelde geld is goed voor ongeveer 250 toiletten. Zo kunnen we een aantal kinderen datgene geven wat voor onze kinderen vansprekend is: een toilet op school."

Bron: HBVL - RaRu

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Testcapaciteit voor corona stijgt tot ruim 10.000 per dag, regering voorziet ook 20.000 testen voor woonzorgcentra
De testcapaciteit in ons land is gestegen tot meer dan 10.000 per dag. Dat meldt bevoegd minister Philippe De Backer (Open VLD) in een persbericht. Specifiek 20.000 testen worden voorzien voor de woonzorgcentra. Verder zijn er vandaag opnieuw 503 nieuwe patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat aantal stabiliseert al een aantal dagen. "Goed nieuws", zegt viroloog Steven Van Gucht. "Maar we moeten volhouden. Geniet dus van het mooie weer, maar nodig geen mensen uit."
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter