Kinderen uit Stokrooie helpen 'Music for Life'

De kinderen van de basisschool De Startlijn in Stokrooie hebben een kleine 2.000 euro bijeengebracht voor de actie "We do give a shit" van Music for Life van Studio Brussel. Ze deden dat door huis aan huis WC-papier te gaan verkopen. "We zijn een klein schooltje, maar het enthouisasme van de kinderen was omgekeerd evenredig met de grootte van de school", lacht Caroline Fonteyn van de oudervereniging. "De kinderen hebben 500 rollen WC-papier verkocht, en een paar bedrijven uit de wijk hebben ook een mooie bijdrage geleverd. Het ingezamelde geld is goed voor ongeveer 250 toiletten. Zo kunnen we een aantal kinderen datgene geven wat voor onze kinderen vansprekend is: een toilet op school."

Bron: HBVL - RaRu

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog - Nog niet duidelijk hoe Israël zal reageren na eerste overleg oorlogskabinet, VN-Veiligheidsraad zit samen
In Israël is het opnieuw rustig na de aanval vanuit Iran van afgelopen nacht. Volgens het Israëlische leger zijn zowat alle 300 drones en raketten onderschept. De internationale gemeenschap, waaronder de G7, veroordeelt de luchtaanval. De VN-Veiligheidsraad zit momenteel samen. Voor Iran kan het hierbij als vergelding blijven. Maar hoe zal Israël reageren? Het Israëlische oorlogskabinet kwam vandaag samen, maar heeft daar voorlopig nog geen antwoord op. Herlees hier de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie