Gratis compost - najaar 2011

In de nieuwe Hasselaar (oktober) staat een bon “gratis compost”. Met deze bon kan je tussen 15 oktober en 15 november 2011 gratis compost afhalen in de Hasseltse recyclageparken.

Elk gezin kan, zolang de voorraad strekt, maximum 0,5m3 compost afhalen. Wil je weten of er op het moment dat jij wil afhalen er compost in voorraad is? Contacteer dan het recyclagepark.  De compost is niet verpakt en kan je in eigen zakken afhalen of met een aanhangwagen.

Voor de inwoners van Stokrooie: het recyclagepark “Oude Spoorbaan”in de Crutzenstraat in Kuringen is open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16.45 uur en op zaterdag van 9 tot 17.45 uur. Tel. 011-254526

Gratis compost af te halen - najaar 2010

Wie zijn tuin wil aanplanten of onderhouden kan gratis compost afhalen in het recyclagepark (containerpark) Crutzenstraat te Hasselt. Gratis compost afhalen kan alleen met de "bon" uit de “Nieuwe Hasselaar” van oktober 2010. Je kan dit afhalen vanaf 15 oktober tot 15 november, en dit zolang de voorraad strekt. De hoeveelheid is beperkt tot 0,5 m2 per gezin.
De compost is niet verpakt, zorg dus zelf voor zakken of een aanhangwagen.

Houtsnippers om als bodembedekker onder de struiken aan te brengen kan je het hele jaar gratis afhalen.

TIP  Bel vooraf even om te vragen of er nog voorraad is (tel. 011/254526).

Tekst: Theo Vallons

Gratis compost op recyclagepark - 2009

Gedurende de maanden oktober en november 2009 kunnen de inwoners van Stokrooie, net zoals alle inwoners van Hasselt, gratis compost afhalen op de recyclageparken van Hasselt en St-Lambrechts-Herk.
 
Deze meststof en bodemverbeteraar is niet verpakt en dient door de gebruiker zelf opgeladen te worden. De Stad Hasselt voorziet 2 m³ per gezin. Houtsnippers, die als bodembedekker kunnen worden gebruikt, kunnen nog steeds gratis en onbeperkt afgehaald worden. Dit kan het hele jaar door.
 
De voorraad op de parken kan je telefonisch opvragen op het nummer 011-25.45.26 voor het recyclagepark van Hasselt, op 011.59.36.29 voor St-Lambrechts-Herk.

Info: Stad Hasselt
Foto: Theo Vallons

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Oud-minister Luc Martens moet voor rechter verschijnen voor het niet terugbetalen van verschillende leningen
Tien mensen die geld geleend hebben aan oud-minister en ereburgemeester Luc Martens uit Roeselare, hebben klacht tegen hem ingediend. Ze nemen het niet dat Martens hen nog niet terugbetaald heeft. De ex-minister geeft toe dat hij te laat is met enkele terugbetalingen, maar hij maakt zich sterk dat hij tegen eind volgende week een oplossing heeft.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter