Kindercampus De Startlijn

CONTACT
Kindercampus De Startlijn
Sint-Amandusstraat 43
3511 Stokrooie

Tel: 011/25 03 93

http://startlijn.kt-scholengroep.be

>> bekijk ook de verenigingspagina met actueel nieuws over de Startlijn via de pagina's oudervereniging op de website Stokrooie

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Ziekenhuispersoneel gaat helpen in woonzorgcentra, Vlaamse partijen willen alle tuincentra weer openen
Verschillende ziekenhuizen sturen dokters en verpleegkundigen naar woonzorgcentra. Ze kunnen er helpen bij de verzorging van de coronapatiënten, maar ze kunnen er ook opleidingen geven aan het rusthuispersoneel. De Vlaamse partijen dringen erop aan om alle tuincentra weer te openen. En in de VS wil president Donald Trump de economie heropstarten met een "big bang". Maar om dat te doen moet het dagelijkse dodencijfer wel naar omlaag. Intussen vreest Oxfam dat het coronavirus een half miljard mensen extra in armoede kan duwen. Lees alle updates in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter