Stokrooie viert Sint-Amandus en zamelt kleding in

Op zaterdag 8 februari om 19u is er een viering van onze patroonheilige Sint-Amandus in de kerk van Stokrooie.

Tijdens de misviering wordt er een collecte gehouden voor pater Hugo Vangeel die in Brusselse noordwijk woont. Hij zet zich in voor de daklozen in zijn regio.


Dekens en warme kledij zijn nog altijd welkom. Je kunt ze bezorgen bij Marie-Jeanne Vanvoorden in Stokrooie of bij Hilde Vangeel in Tuilt (tel 011 251431). Alles komt rechtstreeks bij pater Hugo Vangeel in de Brusselse Noordwijk. 

Tekst en foto's: Theo Vallons

Pater Hugo Vangeel (midden)
Pater Hugo Vangeel (midden)

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Viroloog Van Gucht: "Niet ongerust over versoepeling, maar gaan we bereid zijn om terug te schakelen indien nodig?"
Er zijn de afgelopen 24 uur minder dan 100 nieuwe bevestigde besmettingen geregistreerd. Er zijn ook 26 nieuwe ziekenhuisopnames en 19 extra coronadoden. Het virus is duidelijk veel minder aan het circuleren. Viroloog Steven Van Gucht maakt zich geen zorgen over een verdere versoepeling van de coronamaatregelen. "Ik ben wel iets ongeruster over de vraag of we snel genoeg gaan terugschakelen als dat nodig zou zijn." Volg al het coronanieuws in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter