Kapelletjestocht doorheen Kermt, Tuilt, Spalbeek en Stokrooie

Omwille van de coronamaatregelen vallen de meivieringen weg aan de kapelletjes. Daarom heeft het team van Pastorale eenheid St.Elisabeth een heel programma uitgetekend voor de maand mei. Een kappeltjestocht doorheen Kermt, Tuilt, Spalbeek en Stokrooie. 

Alle vier de kapelletjes van de vier parochies komen aanbod. Voor de wandelliefhebbers zijn er 24km en 14km vertrek aan het OC Stokrode in Stokrooie en de zaal Kermeta in Kermt. De twee wandelroutes zijn uitgepijld door de wandelclub Terug Op Stap.
Meer info vind je op www.hasselt-west.be  
En voor de afstanden en wandelinfo: www.wandelblog.com 

 

Tekst en foto: Theo Vallons 

 

6 februari patroonheilige Sint-Amandus in Stokrooie

Elk jaar tijdens de misviering eren wij onze patroonheilige Sint-Amandus. Nu het ons niet lukt wegens corona hebben Greta Lemmens en Gaston Reynders dit jaar een stil hoekje gemaakt waar je rustig kan zitten bij het beeld van Sint-Amandus.

Je kan er een kaarsje aansteken, tevens liggens er bidprentjes klaar om mee naar huis te nemen. Ook wordt ter plaatse de levenswijze van Sint-Amandus uitgelegd. Je kunt de patroonheilige van onze kerk de hele week in stilte eren. 

Tekst en foto: Theo Vallons

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter