ATR-Hasselt 1/10 Electro Buggy off-road club

CONTACT

Vandebroek Patrick
GSM: 0494796235
Mail: patrick.vandebroek2@pandora.be

Vandebroek Peter
GSM: 0477996567
Mail: peter.vandebroek2@pandora.be

Ballet Patrick
GSM: 0495589047
Mail: ballet.patrick@skynet.be

ATR voorgesteld

ATR is een 1/10 Electro Buggy club ontstaan in 1992 te Alken.
Door verkoop van de grond in waarop ons circuit gelegen was moesten we opzoek naar een nieuwe locatie, deze vonden we in Pikanshoefstraat te Stokrooie.
We rijden in de club uitsluitend met ELECTRO buggy schaal 1/10 om twee redenen:
      1. milieuvriendelijk.
      2. geen geluidshinder.
 
Brandstof wagentjes zijn dus NIET toegestaan op het circuit van ATR.
 
ATR-Hasselt is aangesloten bij:
FBA: Federatie Belgische Automodelsport (N° 102).
EFRA: European Federation of Radio-Operated Model Automobiles.

We behoren tot één van de drie erkende circuits in België, en mogen zowel nationale als internationale wedstrijden organiseren. Dat heeft ATR in de loop der jaren op de kaart gezet in europa en ver daar buiten!

Als enige Limburgse club tellen we +/- 40 leden die zelfs van over de provincie grens komen. In Stokrooie organiseren we clubwedstrijden als ook een manche van de Benelux kampioenschap. Enkele van onze leden horen bij de top in België en vertegenwoordigen ons land al verschillende jaren op EK en WK.

ATR Clubtrainingen / Clubwedstrijden 2010

Elke vrijdag vanaf 18h tot +/- 24h
Clubtraining of Clubwedstrijd.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog formatie - Formateur Diependaele praat morgen al met Mahdi en Depraetere, echte onderhandelingen starten mogelijk volgende week 
Federaal informateur Bart De Wever (N-VA) heeft verslag uitgebracht bij de koning over zijn opdracht. Die heeft zijn opdracht met een week verlengd. Op Vlaams niveau geven zowel N-VA, Vooruit als CD&V aan dat ze bereid zijn om onderhandelingen op te starten. Matthias Diependaele (N-VA) zal die formatiegesprekken leiden. Volg de formatie op de voet in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie