ATR-Hasselt 1/10 Electro Buggy off-road club

CONTACT

Vandebroek Patrick
GSM: 0494796235
Mail: patrick.vandebroek2@pandora.be

Vandebroek Peter
GSM: 0477996567
Mail: peter.vandebroek2@pandora.be

Ballet Patrick
GSM: 0495589047
Mail: ballet.patrick@skynet.be

ATR voorgesteld

ATR is een 1/10 Electro Buggy club ontstaan in 1992 te Alken.
Door verkoop van de grond in waarop ons circuit gelegen was moesten we opzoek naar een nieuwe locatie, deze vonden we in Pikanshoefstraat te Stokrooie.
We rijden in de club uitsluitend met ELECTRO buggy schaal 1/10 om twee redenen:
      1. milieuvriendelijk.
      2. geen geluidshinder.
 
Brandstof wagentjes zijn dus NIET toegestaan op het circuit van ATR.
 
ATR-Hasselt is aangesloten bij:
FBA: Federatie Belgische Automodelsport (N° 102).
EFRA: European Federation of Radio-Operated Model Automobiles.

We behoren tot één van de drie erkende circuits in België, en mogen zowel nationale als internationale wedstrijden organiseren. Dat heeft ATR in de loop der jaren op de kaart gezet in europa en ver daar buiten!

Als enige Limburgse club tellen we +/- 40 leden die zelfs van over de provincie grens komen. In Stokrooie organiseren we clubwedstrijden als ook een manche van de Benelux kampioenschap. Enkele van onze leden horen bij de top in België en vertegenwoordigen ons land al verschillende jaren op EK en WK.

ATR Clubtrainingen / Clubwedstrijden 2010

Elke vrijdag vanaf 18h tot +/- 24h
Clubtraining of Clubwedstrijd.

Zoek in Stokrooie.be

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een presentje. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Onze sponsors

Hero vastgoed Heusden-Zolder

vrt NWS

Voortaan is het hard tegen onzacht
Voor de eerste keer in drie jaar hebben de zes voorzitters van de Vlaamse partijen nog eens met elkaar gedebatteerd in “De zevende dag”. Bij de vorige editie in 2015 leek er nog weinig aan de hand: de aanslagen van Parijs en Brussel hadden nog niet plaatsgevonden en de omvang van de migratiecrisis was nog niet doorgedrongen. Bovendien had de regering op dat moment nog vier jaren voor de boeg. Tijd zat om de in het regeerakkoord opgenomen maatregelen uit voeren. Nu, één jaar voor het einde van de regering, en opgejaagd door de verkiezingskoorts van de lokale verkiezingen, is de sfeer tussen de voorzitters omgeslagen. Een analyse van de politieke toestand.
>> Read More

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter