==> Bezwaarschrift online indienen? Scroll verder naar beneden... 

 

 

 

Bezwaarschriften indienen (tot 7 augustus 2020)

Er zijn héél veel bezwaarschriften nodig, hoe meer hoe liever !

Het openbaar onderzoek naar het 'GRUP Zolder Lummen-Zuid' (beter gekend onder de naam 'De Groene Delle' is van start gegaan. Dat wil zeggen dat iedereen, ook jij, bezwaar kan aantekenen. Dat kan enkel in de wettelijk voorziene termijn tot 7 augustus 2020.
En er zijn héél veel bezwaarschriften nodig, hoe meer hoe liever ! 


Bezwaren moeten voor 7 augustus worden ingediend (uiterste datum)

 

Je kan op diverse manieren bezwaar indienen: bij de Stad Hasselt, de Gemeente Heusden-Zolder, de Gemeente Lummen of rechtstreeks bij de Ruimtevlaanderen. Dit laatste kan online. En als je argumenten zoekt of een voorbeeld van een bezwaarschrift wil kan je er hier een downloaden

 

Het adres van de Vlaamse Overheid voor het indienen van bezwaarschriften: Vlaamse Overheid, Departement Omgeving, afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplannen en -projecten, Graaf de Ferrasisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 7, 1000 BRUSSEL                    

 

Je kan ook een bezwaarschrift hieronder op deze webpagina opmaken en online versturen. Héél handig !

 

 

NIEUW - Online bezwaarschrift opmaken op deze pagina

Hieronder kan je online zelf je bezwaarschrift opmaken en indienen

Het actiefront De Groene Delle heeft het voor iedereen gemakkelijk en eenvoudig gemaakt. Je kan je bezwaarschrift hieronder online zelf opmaken én indienen. Jij kiest zelf een aantal argumenten uit de lijst, en als je daarna klikt op de knop 'Versturen' wordt je bezwaarschrift onmiddellijk verstuurd naar de Vlaamse Overheid. Dat is toch gemakkelijk hé. 

Doe het nu even, het is voor jou maar een minuutje van je tijd. Maar hoe meer bezwaarschriften er worden ingediend hoe beter voor De Groene Delle. 

 

Alvast bedankt ! 
Actiefrond De Groene Delle

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Eerste en tweede golf vergelijken, kan dat? Van Gucht: "Toen testten we alleen hele zieke mensen, nu ook veel anderen"
In de periode van 24 tot 30 juli zijn er in ons land gemiddeld 491 coronabesmettingen per dag bij gekomen. Dat is de zoveelste stijging op rij. Maar kunnen we de cijfers van de eerste en tweede golf wel vergelijken? "Toen testten we alleen heel zieke mensen, nu ook jongeren, reizigers die terugkeren, mensen die in contact gekomen zijn met iemand die besmet is... Dat is nodig", zegt viroloog bij Sciensano Steven Van Gucht. Wereldwijd zijn nu al meer dan 18 miljoen mensen besmet geraakt met het verraderlijke virus. Volg alle updates in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter