==> Bezwaarschrift online indienen? Scroll verder naar beneden... 

 

 

 

Resultaten - aantal ingediende bezwaarschriften

Je leest alle resultaten over het aantal ingediende bezwaarschriften in de Pers Links
E
r zijn diverse artikels hierover verschenen in de media.

Termijn bezwaarschriften afgesloten

Er kunnen geen bezwaarschriften meer ingediend worden? De uiterste datum waarop bezwaarschriften konden worden ingediend was vrijdag 7 augustus (om 24 uur). 

Bezwaarschriften indienen (tot 7 augustus 2020)

Er zijn héél veel bezwaarschriften nodig, hoe meer hoe liever !

Het openbaar onderzoek naar het 'GRUP Zolder Lummen-Zuid' (beter gekend onder de naam 'De Groene Delle' is van start gegaan. Dat wil zeggen dat iedereen, ook jij, bezwaar kan aantekenen. Dat kan enkel in de wettelijk voorziene termijn tot 7 augustus 2020.
En er zijn héél veel bezwaarschriften nodig, hoe meer hoe liever ! 


Bezwaren moeten voor 7 augustus worden ingediend (uiterste datum)

 

Je kan op diverse manieren bezwaar indienen: bij de Stad Hasselt, de Gemeente Heusden-Zolder, de Gemeente Lummen of rechtstreeks bij de Ruimtevlaanderen. Dit laatste kan online. En als je argumenten zoekt of een voorbeeld van een bezwaarschrift wil kan je er hier een downloaden

 

Het adres van de Vlaamse Overheid voor het indienen van bezwaarschriften: Vlaamse Overheid, Departement Omgeving, afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplannen en -projecten, Graaf de Ferrasisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 7, 1000 BRUSSEL                    

 

Je kan ook een bezwaarschrift hieronder op deze webpagina opmaken en online versturen. Héél handig !

 

 

NIEUW - Online bezwaarschrift opmaken op deze pagina

Hieronder kan je online zelf je bezwaarschrift opmaken en indienen

Het actiefront De Groene Delle heeft het voor iedereen gemakkelijk en eenvoudig gemaakt. Je kan je bezwaarschrift hieronder online zelf opmaken én indienen. Jij kiest zelf een aantal argumenten uit de lijst, en als je daarna klikt op de knop 'Versturen' wordt je bezwaarschrift onmiddellijk verstuurd naar de Vlaamse Overheid. Dat is toch gemakkelijk hé. 

Doe het nu even, het is voor jou maar een minuutje van je tijd. Maar hoe meer bezwaarschriften er worden ingediend hoe beter voor De Groene Delle. 

 

Alvast bedankt ! 
Actiefrond De Groene Delle

 

HELAAS... Je kan geen bezwaarschrift meer indienen voor de Groene Delle. De termijn voor het openbaar onderzoek van de Vlaamse Overheid, waarbij iedereen een bezwaarschrift kon indienen liep van dinsdag 9 juni tot vrijdag 7 augustus.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

"Schokkend" en "flagrante schending van internationaal recht": wereld reageert scherp na Israëlische luchtaanval op Rafah
De Israëlische luchtaanval op een tentenkamp in Rafah lokt heel wat internationale kritiek uit. Bij die aanval kwamen volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid dan ook 45 mensen om het leven en geraakten nog eens 249 anderen gewond. Verschillende landen veroordelen de aanval en willen de druk opvoeren om het offensief in Rafah stop te zetten, zoals het Internationaal Gerechtshof in Den Haag recent heeft bevolen.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie