Media

Persberichten en krantenartikels zijn niet langer meer beschikbaar op deze website.
Reden hiervoor is dat License2Publish recentelijk (mei 2016) heeft vastgesteld dat er artikels die "in de pers verschenen" over de Groene Delle, op deze website werden overgenomen.

Dit mag niet in het kader van de auteursrechten. Zelfs niet als het gaat om artikels die verschijnen over je eigen vereniging of buurt. License2Publish is de beheersvennootschap van de Vlaamse krantenuitgevers die hun auteursrechten beschermt en het gebruik van hun beschermde krantenartikels door derden beheert. Mochten wij toch verkiezen om artikels over te nemen, dan kost ons dit jaarlijks een enorm bedrag aan auteursrechten. En dat geld hebben we uiteraard niet beschikbaar.

Omdat wij de wetgeving willen respecteren zijn bijgevolg de krantenartikels of persknipsels over de Groene Delle niet langer meer beschikbaar.

Alvast bedankt voor je begrip.
Wijkwerking Stokrooie

 

 

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Ziekenhuispersoneel gaat helpen in woonzorgcentra, Vlaamse partijen willen alle tuincentra weer openen
Verschillende ziekenhuizen sturen dokters en verpleegkundigen naar woonzorgcentra. Ze kunnen er helpen bij de verzorging van de coronapatiënten, maar ze kunnen er ook opleidingen geven aan het rusthuispersoneel. De Vlaamse partijen dringen erop aan om alle tuincentra weer te openen. En in de VS wil president Donald Trump de economie heropstarten met een "big bang". Maar om dat te doen moet het dagelijkse dodencijfer wel naar omlaag. Intussen vreest Oxfam dat het coronavirus een half miljard mensen extra in armoede kan duwen. Lees alle updates in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter