Nieuwe film over de Groene Delle

Over 'de Groene Delle' werd en wordt er heel wat gesproken. Maar hoe ziet dit natuurgebied er nu echt uit. Is het wel zo een onschatbaar stukje natuur?

Wel net daarom werd in mei 2015 een  kortfilm gemaakt over dit 100 hectaren natuurgebied.
We wensen je gedurende anderhalve minuut véél kijkplezier !

 

==>  Bekijk ook de talrijke andere pagina's over de Groene Delle. Volg de navigatie aan de linkerkant van deze pagina.

Film 'De Groene Delle' is terug online !

06/07/2020
De film over het natuurgebied 'De Groene Delle' was verplaatst op YouTube, daarom was de film een tijdje niet te bekijken. Maar hij is terug.
Veel kijkplezier !

 


Laat hieronder maar horen wat jij van de Groene Delle vindt. Moet dit prachtig natuurgebied van 100 hectaren plaats maken voor industrie?


Voel je vrij om de link naar deze film verder te delen met je familie, vrienden en buren of via de sociale media. https://www.youtube.com/watch?v=bqqAt9nP7Gc&feature=youtu.be

Commentaren: 5
 • #5

  Webmaster (maandag, 08 juni 2020 09:07)

  De film over het natuurgebied 'De Groene Delle' was verplaatst op YouTube, daarom was de film een tijdje niet te bekijken. Maar hij is terug.

  Het was gelukkig niet Youtube die hem had verwijderd.
  Veel kijkplezier !

 • #4

  Hetty (zondag, 07 juni 2020 09:32)

  De zomers zijn al droog genoeg! Bomen verdampen water voor regen. Ook van deze 28ha gaan we minder verdamping voor regen verwachten. youtube heeft een mooi filmpje hierover The Biotic Pump: How Forests Create Rain.

 • #3

  Germaine (zaterdag, 23 mei 2020 17:52)

  Tssss... het filmpje om te laten zien, hoe mooi het daar is, is al even verwijderd door youtube... kun je nagaan wie wat bepaalt :-(

 • #2

  Joke Vanderhallen (vrijdag, 22 mei 2020 11:55)

  Stop met aansnijden van nieuwe groene gebieden voor industrie. Vul eerst de leeggekomen industrieterreinen met nieuwe industrie, zoals bv de oude terreinen van Ford Genk...
  We moeten alle waardevolle groengebieden sparen als buffer voor de klimaatverandering!
  Onze 'groene' minister Zuhal Demir heeft er nog niets van begrepen.

 • #1

  Mien Peeters (dinsdag, 19 mei 2020)

  Gun ons die lapjes groen die we zo hard nodig hebben...dat heeft de coronacrisis, o.a. Ons wel heel duidelijk gemaakt. Wij willen blijven ademen.

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Liveblog formatie - Formateur Diependaele praat morgen al met Mahdi en Depraetere, echte onderhandelingen starten mogelijk volgende week 
Federaal informateur Bart De Wever (N-VA) heeft verslag uitgebracht bij de koning over zijn opdracht. Die heeft zijn opdracht met een week verlengd. Op Vlaams niveau geven zowel N-VA, Vooruit als CD&V aan dat ze bereid zijn om onderhandelingen op te starten. Matthias Diependaele (N-VA) zal die formatiegesprekken leiden. Volg de formatie op de voet in onze liveblog.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie