Start van de Vrienden van de Groene Delle

Woensdag 31 september.
Een luxe ontbijtbabbel als feestvergadering van ons actiecomité om onze jarenlange werking succesvol te beëindigen. Marc Deferme, Wilfried Croux, Marc Willems, Erik Van den Abbeele, Theo Vallons, Richard Manteleers, José Desloovere en Guy Vanderlinden, de laatste was belet, waren 12 jaar lang de vaste waarden van onze groep. Mannen op wie we altijd konden rekenen. 

Meteen vormen zij ook de kerngroep van onze vriendenkring "Vrienden van de Groene Delle" en houden als dusdanig hun eerste vergadering. 

Het was fijn om het eens over iets anders te hebben dan het zwaard van Damocles dat al twintig jaar boven ons natuurgebied hing maar over concrete plannen op welke manier we onze Groene Delle kunnen opwaarderen. 

De groep Vrienden van de Groene Delle is van plan de vinger aan de pols te houden.

Tekst: Wilfried Croux
Foto: Richard Manteleers

Zoek in Stokrooie.be

Onze sponsors

Schrijf je in voor de gratis Nieuwsbrief

Meld je aan voor de gratis Digitale Nieuwsbrief Stokrooie met actuele artikels. Zo hoef je geen nieuws over Stokrooie te missen. Tevens ontvang je op je verjaardag een geschenk. Zomaar... We respecteren uiteraard je privacy: je mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt - en je kan je op ieder ogenblik uitschrijven.
Privacyverklaring 

Vul hier je gegevens in:

VRT NWS

Opnieuw Erdogan of toch Kilicdaroglu? Stemmen worden volop geteld, maar nog geen duidelijke winnaar in Turkije
Ongeveer de helft van de stemmen zouden al geteld zijn, maar er is nog geen duidelijke winnaar in de tweede ronde van de Turkse presidentsverkiezingen. Volgens staatspersagentschap Anadolu staat huidig president Erdogan voorlopig nipt op kop, maar Anka, het persagentschap dat dichter bij uitdager Kilicdaroglu staat, beweert het tegendeel.
>> meer lezen

Weer voor Stokrooie

Volg ons op Twitter